februar 2010


I vinter var det mye snø her i Øyenven!
På sørsiden av huset hadde vi snø til midten av vinduene i stua. Nesten som å være på hytta på fjellet.

      
Februar 2010

2 kommentarer

Famwangaasegg-Mamma & Theamor

27.09.2010 kl.01:01

Hei:) Så flott hus dere hadde der. Vi har sett litt på Blå Bolig sine hus, og synes det er mange flotte hus å velge blandt. Har skjønt det slik at de er høvelig rimelig også. Siden dere har kjøpt hus av de, lurte jeg på om du kunne svare på noen spm?

Når det gjelder kjøkken/baderoms innredning, er dette inkl. eller kommer det utenom?

Er grunnmuren inkl. i selve prisen på huset? Kan jeg spørre hva det totale beløpet ble i deres tilfelle?

www.famwangaasegg.blogg.no

Øyenveien 48

14.11.2010 kl.22:29

famwangaasegg: Bad og kjøkken følger med, men dette er stort sett kip standard som du med stor sansynlighet vil komme til å ønske oppgradert. Da blir det et spørsmål om kostnaden for oppgradering står i samsvar med det du ønsker. Vi trakk ut all innredning fra kjøpesummen, fordi jeg ikke fant det jeg kunne tenke meg hos den levrandøren som leveransen var låst til.

Når det gjelder grunnarbeider så kommer dette i tillegg til selve kostnaden på huset dere eventuelt kjøper fra BB. Totalbeløpet vårt ble ca 2,6 ink alle grunnarbeider, dobbel garasje, men eks tomt. Vi kjøpte råbygg dvs ferdig utvendig, så gjorde vi alt inne selv. Lykke til:-)

Skriv en ny kommentar

Øyenveien 48

Øyenveien 48

36, Hobøl

Bloggen ble laget for at familie og venner kunne følge fremdriften på husprosjektet. Oppstart med graving april 2008 - huset ble påbegynt juni 2008. Vi flyttet inn 15 desember 2008. Huset heter "Sierra" og er fra Blå Bolig.

Kategorier

Arkiv

hits